Barilla Group

Barilla grundades i Parma 1877 när Pietro Barilla öppnade en liten bröd- och pastabutik. Idag rankas företaget som ett av de ledande Italienska matföretagen. Barilla är världsledande inom pastatillverkning, ledande inom: pastasås i Europa, bageriprodukter i Italien och knäckebröd i Skandinavien. I nära 140 år har företaget styrts av en Italiensk familj under fyra generationer. Nu i ledning av bröderna Guido, Luca och Paolo Barilla.
Barilla tillverkar produkter i hjärtat av medelhavsdieten globalt erkänd för dess goda smak och de långsiktigt positiva effekterna för hälsan. Tack vare durumvete av högsta kvalitet och en enastående teknologi levererar Barilla ”al dente” pasta och pastasås till miljoner människor över världen.

Det är skillnad på pasta och pasta!

På Barilla tillverkar vi pasta på italienska. Basta! Du kan vara säker på att vi använder 100 % durumvete och endast nöjer oss med de finaste råvarorna utan tillsatser eller konserveringsmedel. Det enda vi tillsätter är vår passion för matglädje och njutning. Något vi hoppas vi delar med dig!

Läs mer på www.barilla.se