OnlinePizza får ny vd

Online Pizza får ny vd vid namn Daniel Strömberg

Daniel Strömberg blir ny vd för OnlinePizza i Sverige och Finland från och med nästa vecka. Med över 1400 anslutna restauranger i hela landet är detta Sveriges största företag för hemleverans av mat.

Daniel Strömberg har en bakgrund från leverantörssidan inom e-handel. Närmast kommer han från en tjänst som partneransvarig för Nosto. Daniel har även varit nordenchef för betaltjänstföretaget Skrill.

– OnlinePizza är ett lönsamt och välskött bolag. Det är den största matleveransaktören för restauranger i Sverige och har stor potential att växa ytterligare. Mitt fokus är att expandera verksamheten i både Sverige och Finland, säger Daniel Strömberg i ett pressmeddelande.

Idag sköts matleveranserna av restaurangerna själva eller via lokala transportbolag. En av Daniel Strömbergs första uppgifter är att hitta nya partnerskap för distribution. Att lösa transport mellan restaurang och beställare är en viktig faktor för tillväxten.

– Jag ser fram emot samarbeta med nyskapande transportbolag för att hitta nya lösningar som ska erbjuda våra kunder en bättre köpupplevelse samt ge våra restauranger en ökad försäljning, säger Daniel Strömberg.