Cecilia Larsson lämnar Rescued Fruits

Foto: Magnus Skoglöf

Cecilia Larsson som grundat Rescued Fruits, Helsingborgsföretaget som pressar juice av frukt som annars skulle kasseras av grossister och dagligvaruhandel, vill sluta. Nu söker man en ny vd till företaget – som växer stadigt.

– Det har hänt mycket på senare tid, många uppförsbackar har rätats ut. Det är en bra tid att lämna över. Under sommaren funderade jag och kom jag fram till att det var dags för förändring för mig, säger Cecilia Larsson till Sydsvenskan 8 till 5.
Hösten 2016 flyttade Rescued Fruits till en ny fabrik med betydligt större produktionskapacitet. Sedan dess har man expanderat från 3 till – snart – 7 personer. Omsättningen förväntas landa uppåt 5 miljoner 2017, en ökning med flera hundra procent jämfört med fjolåret, skriver 8 till 5.

Cecilia Larsson uppger att hon inte har några fasta planer, men att hon gärna vill fortsätta jobba inom marknadsföring.