Hederspris till Sydgrönts vd

Sydgrönts vd Sara Berger har fått en hedersutmärkelse från Few, ett svenskt nätverk för kvinnor i ledande positioner. Sedan 2014 delar organisationen årligen ut priset till en kvinnlig, framstående ledare som skapar värde för en organisation.

Sara fick priset med följande motivering:

”Sara skapar värde i sin organisation genom att kombinera ett tydligt värderingsstyrt ledarskap som hon integrerar med handlingskraft, prestigelöshet och glädje. Ett tydligt och kommunikativt ledarskap som skapar trygghet och förutsättningar för medarbetarna att leverera.”

– Jag har en stor passion att driva organisationen framåt och det gör mig extra glad att jag under denna tiden har gjort positiva avtryck, både för mitt ledarskap och för SydGrönts utveckling som företag, säger Sara.

Sara Berger tillträdde som vd för SydGrönt, som är Sveriges största leverantör för svenskodlade grönsaker, i oktober förra året. Dessförinnan kom hon senast från Findus där hon hade ledande positioner inom marknad och försäljning.