150 000 ungdomsjobb via Nestlé

​​De senaste två åren har Nestlé och deras samarbetspartners gett jobb eller praktikplats till totalt 150 000 personer under 30 år inom projektet Alliance for YOUth. Målet är att totalt 230 000 unga ska erbjudas arbete innan år 2020 i Europa, Mellanöstern och norra Afrika, skriver Nestlé i ett pressmeddelande.

– Jag är glad att se att vi lyckats erbjuda jobb och praktikplatser till 150 000 unga de senaste två åren. Vi kommer fortsätta att investera i unga människors framtid, säger Marco Settembri, CEO för Nestlé i Europa, Mellanöstern och norra Afrika.

Alliance for YOUth är ett nätverk med drygt 200 företag som verkar för att fler unga ska få jobb. Syftet med nätverket, som grundades av Nestlé för 4 år sedan, är att hjälpa unga att få den kunskap som behövs för att arbeta i företag.